Een eigen advocatenpraktijk zonder de zorgen van het ondernemerschap!

Wie zijn wij?

Moderne Meesters Advocatuur is een advocatenkantoor met een commerciële praktijk. Het kantoor, opgericht in 2014, is gevestigd aan de Maliebaan te Utrecht. De praktijk richt zich in het bijzonder op ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht (sociale zekerheidsrecht). Moderne Meesters Advocatuur wil haar cliënten meer juridische diensten leveren, daarom is het kantoor op zoek naar een enthousiaste en kundige advocaat die - naast het voeren van een (op te bouwen) praktijk - op piekmomenten kan bijspringen.

Wie zoeken wij?

Moderne Meesters Advocatuur is op zoek naar een zelfstandig werkende advocaat om op basis van kostendeling* praktijk te voeren. Het kantoor is zo ingericht dat de werkzaamheden vanuit huis, een vakantieadres of op het kantoor te Utrecht kunnen worden uitgevoerd (zolang ze maar worden uitgevoerd).

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste advocaat (m/v) die zijn of haar (algemene) praktijk wenst te starten of voort te zetten binnen ons kantoor en onze diensten waar mogelijk aanvult met rechtsgebieden waarin wij onze cliënten niet (kunnen) voorzien. Je bent in staat om (mee) te werken aan lopende zaken.

Wat bieden wij?

  • een representatieve kantoorruimte
  • een volledig ingerichte werkplek en kantoorruimte met 24/7 toegang
  • een digitale werkomgeving
  • een spreekkamer
  • een all-in huurprijs (geen investeringen vooraf)
  • voldoende zaken die (een substantieel deel van) de huisvestingskosten dekken


Interesse?

Ben jij de gemotiveerde, enthousiaste ervaren advocaat die wij zoeken? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

* kostenindicatie v.a. € 750 per maand